Itt jönnek Szombathely legjobbjai!

Ingatlantájoló.hu 2019.06.24 16:17:59

Szombathely az ország egyik legnyugatibb városa, határhoz közeli fekvésének köszönhetően érdekes lehet azok számára, akik Ausztriában találnak munkalehetőséget, és mivel több felsőoktatási intézmény: az ELTE, a Pécsi Tudományegyetem és a Győri Hittudományi Főiskola is rendelkezik a városban kihelyezett karokkal, így nemcsak saját célra, hanem befektetésnek is érdemes itt lakást vásárolni.


 

Nézzük, milyen otthonok közül válogathatunk Szombathelyen, az Ingatlantájoló kínálatában!

Kép forrása: pixabay.com

Kétgenerációs ikerfél a kertvárosban

Szombathely Zanaton áll az a 2015-ben épült ikerház, melynek most egyik fele eladóvá vált. A kétgenerációs ikerfél két, amerikai konyhás, egy hálószobás lakással rendelkezik. Az egyik lakáshoz WC-s fürdőszoba, a másikhoz külön fürdőszoba, WC, kamra és egy terasz is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két generáció számára ideális családi ház a Belvárosban

Két generáció számára könnyen átalakítható ez a családi ház, melynek két szintjén, két különálló lakást alakítottak ki. A földszinti lakás amerikai konyhás nappalival, két hálóval, fürdőszobával és dolgozószobával rendelkezik.

Az emeleti lakás a földszinti lakásból, illetve attól függetlenül is megközelíthető, itt nappalit, étkezőt, 3 hálószobát és fürdőszobát találunk, egy konyha kialakításával ez is egy teljesen független otthon lehet. A pincében szabadidős helyiség kapott helyet szaunával, tusolóval, a zártsorú beépítésnek köszönhetően a kert intim, itt kerti sütögetőt is találunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Lakóparki lakás Alsó-Középhegy kertvárosban

Szombathely egyik népszerű lakóparkjában található ez a kertkapcsolatos lakás, mely 2018-ban épült. A lakás amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik, fedett terasz, autóbeálló és egy 35 nm-es kert tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított polgári lakás a Belvárosban

Kompletten felújították ezt a belvárosi, polgári lakást, mely amerikai konyhás nappalival és két hálószobával várja új lakóit. A lakásban az összes vezetéket kicserélték, és új burkolatokat is kapott, tartozik hozzá egy 15 nm-es pince, a társasház udvara közös használatban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel egy panelprogramos társasházban

A piac mellett áll az a panelprogramon átesett társasház, melynek 2. emeletén vált eladóvá ez a másfél szobás panellakás. A lakást szépen felújították, a benne található, minőségi, Ausztriából származó bútorok a vételár részét képezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Befektetésnek ideális lakás az Egyetem mellett

Egy mindössze háromlakásos, belvárosi társasházban, a magasföldszinten található ez a polgári lakás. A 3 szobás lakás két szobája a nagy belmagasságnak köszönhetően galériázott. A lakás befektetésnek ideális, jelenleg is bérlők lakják, akik továbbra is maradnának.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

Hozzászólások