Gyönyörű présházakat, pincéket mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2019.08.28 13:12:44

Lassan itt a nyár vége, jövő hétre már hideget mondanak, és ha a nyáron minden hétvégén egy vízparti nyaralóba jártunk feltöltődni, felmerülhet bennünk, hogy ezek az ingatlanok mennyire kihasználhatatlanok ősztől-tavaszig.


 

Ugye, milyen jól jönne most már inkább egy pince a hegyoldalban présházzal, szőlővel, amelynek teraszán a saját magunk által készített bort kortyolgathatnánk. Egy ilyen ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában. Találhatunk is a piacon gyönyörű présházakból kialakított nyaralókat, de vehetünk egy olcsóbb présházat is, amit mi alakíthatunk a saját ízlésünk szerint nyaralóvá, vagy ha megtehetjük, hogy odaköltözzünk, akár családi házzá is.

Mai összeállításunkban ilyen nyaralóvá vagy családi házzá alakított présházakat mutatunk az Ingatlantájoló kínálatából.

Álomház XVIII. századi préssel a nappaliban Diósdon

Ha valaki állandó lakhatás céljára keres ilyen ingatlant, akkor még csak nem is kell messzire mennie a fővárosból. Diósdon találtuk ezt csodás családi házat, ahonnan könnyen be lehet járni Budapestre, ha valakit a munkája odaköt, ugyanakkor a ház 2 nappalijával, 5 hálószobájával, 4 fürdőszobájával egy nagyobb család, kétgenerációs család tökéletes otthona lehet. A ház eredetileg présház volt, ennek emlékeként hagyták meg a nappaliban a XVIII. századi prést, ami köré stílusában is hozzá illeszkedő otthont építettek, a nappaliból pedig egyenesen a borospincébe sétálhatunk le.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nyaralónak, borászathoz Pécs Patacson

Inkább hobbicélra vagy profi borászoknak alkalmas ez az aprócska kis ingatlan a Mecsek oldalában, Pécs Patacson. A gyönyörű, hófehérre meszelt présház alsó szintjén főzősarkot, felső szintjén hálószobát alakítottak ki. Az ingatlanban áram van, ivóvíz a telektől 250 m-re található kútból nyerhető. A telken megművelt szőlőt és gyümölcsöst és két pincét találunk, a további műveléshez szükséges minden eszköz a vételár részét képezi. A víz bevezetésével és az épület modernizálásával csodás kis nyaralója lehet annak, aki megvásárolja ezt az ingatlant.

Még több képért kattintson a fotóra!

Présházból családi ház Szederkényben

Pécstől nem messze, a Baranya megyei Szederkényben, a szőlőhegyen áll ez a présház, melyet otthonos családi házzá alakítottak. Az átalakítás során megőrizték az épület eredeti stílusát, az ingatlanban nappali és 3 hálószoba kapott helyet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Örökpanorámás nyaraló Balatonedericsen

A présházak rendkívül nagy előnye, hogy hegyoldalban állnak, így az esetek többségében panoráma is jár hozzájuk, ami különösen előnyös akkor, ha az ingatlan a Balaton mellett található. Ebből a Balatonedericsi örökpanorámás présházból is a Balatonra láthatunk, az épületből ráadásul egy szép nyaralót alakítottak ki német tulajdonosai. Az épület dísze a nappaliban található búboskemence, a legtöbb berendezési tárgy a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos kis nyaraló Balatonszemesen

Tágas, lilaakáccal futtatott terasz is tartozik ehhez a Balatonszemesi, igényesen kialakított, folyamatosan karbantartott nyaralóhoz, mely egykor szintén présház volt. Az ingatlan 2 km távolságra fekszik a Balatontól, földszintjén étkezős konyha, nappali, emeletén 2 szoba és fürdőszoba található.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások