Egy ikerház is lehet jó választás!

Ingatlantájoló.hu 2019.10.01 19:42:55

Az ikerházakat sokan nem szeretik, a közös fal és az esetlegesen közös telek miatt sem, pedig ha jobban belegondolunk, egy ikerház még mindig jobb választás, mint több lakásos társasház egyik lakása, és olcsóbb is, mint egy önálló családi ház.


 

Az utóbbi időben épült ikerházaknál ráadásul már sokkal jobban odafigyeltek arra, hogy a két ikerfél például csak a garázsnál épüljön össze, és olyan ingatlanokat is kapni, ahol a telek külön helyrajzi számon van vagy önálló albetét. Mutatunk néhány remek ajánlatot.

Saját részre épített, újszerű otthon Pesterzsébeten

2014-ben, Pesterzsébet családi házas övezetében, Gubacsipusztán épült ez az ikerház, melynek most egyik fele eladóvá vált. Az ingatlan jogilag rendezett, önálló albetét, első tulajdonosától eladó, aki odafigyelt a minőségi kivitelezésre, így a ház rendkívül igényes, alacsony fenntartású és sok extrával felszerelt. Az ingatlan amerikai konyhás nappali + 4 szobával rendelkezik, így egy nagyobb család számára is kényelmes lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Külön helyrajzi számon, Abán

A Székesfehérvár melletti Abán, egy külön helyrajzi számon lévő 900 nm-es telken áll ez az ikerfél, amely a másik házzal csak a tűzfalnál érintkezik. A ház még a 70-es években épült, de két éve felújították, ekkor még egy szobát hozzáépítettek. Az ingatlan minőségi, osztrák műanyag nyílászárókat, a nappali beépített spot lámpákat, a konyha tölgyfából készült konyhabútort kapott, minőségi gépekkel, melyek a vételár részét képezik. A telken garázs és tároló is épült, és az ipari áramot is bevezették.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igényes és ízléses otthon Székesfehérváron

2008-ban épült ez az ingatlan, mely egy osztatlan közös telken áll, Szárazrét-Feketehegyen. A rendkívüli igényességgel kivitelezett, és ízlésesen berendezett otthon újszerű állapotban van, nyílászárói hőszigeteltek, fűtését turbó gázkazán biztosítja. Amerikai konyhás nappali + 3 szobával várja új lakóit, a szobákat inverteres klímával is felszerelték.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangszigetelt fallal Pécelen

Pécelen, a Levendula Lakóparkban áll ez az ikerfél, melyet dupla 38-as falak, hő- és hangszigetelés is elválaszt szomszédjától. A nappali + 3 szobás ház 2009-ben épült, szuterén szintjén a duplagarázs mellett egy hobbiszoba is található. Fűtését kondenzációs kazán biztosítja, hőszigetelt, fa nyílászárókkal és napkollektor előkészítéssel is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Balatoni panorámás ház Balatonakaliban

Szinte új, hiszen 2017-ben épült ez az ikerház Balatonakaliban, melynek most az egyik fele vált eladóvá. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 2 szobával rendelkezik, teraszáról és kertjéből a Balatonra nyílik panoráma. Igény szerint akár teljes berendezéssel megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kizárólagos kertrésszel Maglódon

Maglód Klenován található ez az ikerfél, mely 280 nm kizárólagos kertrésszel rendelkezik. Az ingatlan 2005-ben épült, folyamatosan karban tartott, kertjében öntözőrendszert is kiépítettek. Világos, barátságos otthon, mely amerikai konyhás nappalival és 3 szobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások